rss

Blancpain celebreaza cursa Pekin-Paris

  1. 08/07/2007
  2. Tags: Blancpain, Pekin-Paris
    Vezi toate fotografiile (2)
    Companiile producatoare de ceasuri de lux platesc bani grei pentru a-si asocia numele cu raliuri sau curse celebre din lumea automobilismului, prestigiul produselor lor atarnand cu atat mai greu la mana clientilor cu cat competitia este mai veche.

    Unii dintre noii veniti in acest club select sunt elevetienii de la Blancpain, sponsorii de anul acesta al celebrei curse Pekin-Paris.

    Compania a creat in acest sens doua editii speciale, limitate la 130 de unitati, a unor orologii cu cronograph, una cu accente de culoare rosie si cealalta cu accente de culoare galbenaculorile oficiale ale raliului.

    Create manual de catre mesterii din La Vallee de Joux, bijuteriile mecanice au 382 de componente inchise intr-o carcasa din otel inoxidabil de 40 mm grosime si ofera utilizatorului cateva functii interesante, precum asa numita “flyback”: la o singura atingere de buton, cronograph-ul poate fi oprit si restartat de la zero.

    Cu aceste produse, Blancpain intra pe teritorii destul de necunoscute lor, ei fiind specialisti in ceasuri acvatice de mare adancime (folosite inclusiv de marina americana si de celebrul Jacques Cousteau).
    Vizualizari: 845