rss

Best Auto Vest a lansat cel mai modern magazin online de piese auto - RapidAuto.ro

  1. 08/01/2019
    Vezi toate fotografiile (2)

    Best Auto Vest, dupa o experienta de 17 ani in domeniul auto, a lansat cel mai modern magazin online de piese auto - www.rapidauto.ro, unde puteti gasi usor piesele de care aveti nevoie si finaliza comanda rapid.

    Experienta dobandita din anul 2002 cand a luat nastere BestAutoVest, pana in prezent, initial ca distribuitor de piese auto in zona de vest a tarii, apoi ca retailer online de accesorii si piese auto a rezultat intr-un magazin online de piese auto adaptat la nevoile actuale ale tehnologiei si a consumatorului final.

    De ce sa alegi RapidAuto?


        1. Preturi Corecte!

    RapidAuto importa direct o gama larga de piese auto originale si aftermarket asa incat va poate oferi zeci de mii de piese si accesorii GARANTAT la cel mai mic pret din Romania; de asemenea, colaboreaza si cu marii distribuitori de piese auto din tara astfel incat la piesele auto care nu sunt importate direct va ofera un pret corect selectat si verificat din toate ofertele de la toti furnizorii.

        2. Consultanta Gratuita!

    RapidAuto nu doar ambaleaza si expediaza comenzile clientilor, ci ofera si suport profesionist in domeniul auto. Consultatii RapidAuto va ofera suport online sau telefonic de Luni pana Vineri intre 8:00-19:00 si la fiecare comanda puteti sa adaugati seria de caroserie (sasiu) a masinii dumneavoastra astfel incat toate comenzile sunt verificate de catre echipa RapidAuto pentru ca produsele comandate sa fie compatibile cu autoturismul dumneavoastra.

        3. Versiune magazin pentru telefoane mobile usor de utilizat!

    Rapidauto ofera o versiune a magazinului pentru mobil foarte usor de utilizat. Alegi rapid modelul de masina, apoi alegi usor categoria de produse si gasesti piesa dorita. La fel poti finaliza comanda foarte usor, introducand usor datele de livrare.

        4. Filtru de cautare piese auto!

    Platforma din spatele magazinului online RapidAuto are un filtru de cautare piese auto per model de masina actualizat asa incat toate detaliile si compatibilitatile pieselor auto sunt foarte exacte.

        5. Garantie si dreptul de retur

    Toate produsele beneficiaza de garantia prevazuta de lege, aveti dreptul de retur asa incat puteti comanda cu incredere.

        6. Expedierea Rapida

    Toate comenzile se expediaza cu firma de curierat rapid astfel incat ajung in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

        7. Cumparaturi Online Sigure si optiuni de plata

    RapidAuto avand in spate Echipa BestAutoVest cu o experienta de 17 ani in domeniul pieselor auto va ofera cumparaturi online sigure. Plata produselor se poate face cash la livrare sau cu cardul bancar, chiar si plata in rate cu cardul este disponibila.

        8. Piese auto originale, de calitate, fabricate de producatori consacrati

    Ca echipa de profesionisti, RapidAuto intelege importanta calitatii pieselor auto. Printr-un control al calitatii efectuat constant RapidAuto se asigura ca expediaza doar produse impecabile. Chiar si piesele auto cele mai ieftine, care poata sigla RapidAuto, indeplinesc toate standardele de siguranta si calitate cerute. Desigur puteti cumpara si piese auto premium de la branduri foarte cunoscute ca BOSCH, BREMBO, MANN sau multe altele. Doar filtrati in categorie producatorul dorit si puteti comanda!

    RapidAuto va ureaza cumparaturi usoare si rapide!

    Alte motive pentru a alege RapidAuto le puteti lasa voi in comentarii, dupa ce ati accesat si analizat magazinul si ofertele.

    Vizualizari: 4088