rss

Bentley S3 E de la… Bentley Boys!

  1. 24/03/2008
  2. Tags: Bentley, Bentley boys
    Vezi toate fotografiile (5)
    Nu este vorba de vreun nepot sau stranepot al lui Woolf Barnato, ci doar de un grup de americani entuziasti reuniti sub "umbrela" companiei Bentley Boys USA care, sub directivele inginerului Arturo Alonso, doresc sa produca intr-o serie extrem de limitata un remake al celebrului sedan de lux S3.

    Doar trei exemplare vor fi construite initial (cadenta este una extrem de lenta – o masina la opt luni), fiecare urmand a scoate din buzunarul clientilor circa 150.000 de dolari.

    Sigur, daca acestia vor avea un numar suficient de mare, lucrurile in ceea ce priveste numarul de masini construite pe an s-ar putea schimba dramatic, insa nu va asteptati nici macar la ceva de ordinul sutelor: la urma urmei, baza tehnica a lui S3 Concept este chiar sursa sa de inspiratie, cu o vechime de peste patru decenii.

    Asadar, caroseria si sasiul sunt originale, insa asemanarile se cam opresc aici: kit-ul de "muscularizare" a designului, rotile imense partial ascunse, dotate cu jante ultralate de 20 de inch diametru si motorul V8 de origine BMW (capabil de cel putin 300 CP) sunt componente cat se poate de contemporane.

    Chiar si asa, punem pariu ca milionarii din Marea Britanie, Orientul Apropiat si SUA se vor bate pe ele.
    Vizualizari: 738