rss

Beluga Bling: AG Excaliber made in Lituania

  1. 30/05/2008
  2. Tags: Ag excalibur, Swarowski
    Vezi toate fotografiile (6)
    Aproape ca nu exista emisiune MTV Cribs in care sa nu apara cel putin o limuzina (sau SUV) dotata cu un set de jante cat toate zilele, mai stralucitoare decat lanturile insirate pe gatul proprietarului.

    Ei bine, toate acele S-Klasse, Hummer H2 sau Cadillac Escalade din Beverly Hills pot acum sa isi bage farurile in pamant si sa se intoarca cu fata la colt, fiindca un tip din Lituania tocmai a dat cuvantului “extravaganta” o noua dimensiune.

    Numele sau este Audronis Gestautas si a avut ambitia de a crea o masina cu totul si cu totul speciala, bazata pe un Mercedes CL. Precum se poate observa clar, din coupe-ul german nu a mai ramas mare lucru, sau daca a mai ramas este aproape imposibil de observat din cauza remodelarii aproape complete a caroseriei si a colosalelor jante cromate, care au o dimensiune de 30 de inch pe fata si, atentie, 40 de inch pe spate!

    Odata ce treci de socul provocat de designul exterior insa, trebuie sa fii pregatit pentru replica interiorului, care a fost efectiv ticsit cu cristale Swarowski.

    De fapt, una din mandriile majore ale lui Audronis este faptul ca “fiecare buton este un cristal intreg si nu mai multe cristale mici lipite intre ele”, iar vedeta incontestabila a acestui decor este manerul schimbatorului de viteze – un cristal gigantic de 25 cm lungime.

    O lume nebuna, nebuna, nebuna...
    Vizualizari: 996