rss

Bate tot in materie de interior. Cum arata cabina noii masini de la Mercedes

  1. 18/12/2017
    Vezi toate fotografiile (9)

    Materiale de cea mai buna calitatate, cusaturi contrastante in puncte cheie, ornamente din lemn masiv sau fibra de carbon si echipamente dintre cele mai extravagante. Acestea sunt elementele care descriu cel mai bine cabina noii masini de la Mercedes, G-Class 2019.

    Oficialii Mercedes vor dezvalui la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit in perioada 13 - 28 ianuarie, o noua generatie a modelului G-Class. Sefii companiei germane nu au oferit si alte informatii cu privire la acest subiect, insa au publicat mai multe fotografii.

    Fotografii care surprind in detaliu principalele atractii ale departamentului interior, lista cu bunatati cuprinzand materiale de cea mai buna calitate, dar si cusaturi contrastante in puncte cheie, plus ornamente din lemn masiv sau fibra de carbon. Nu vor lipsi din meniu, de altfel, nici echipamentele dintre cele mai extravagante.

    In versiunea de top, urmatoarea generatie a modelului Mercedes G-Class propune o configuratie cu doua display-uri de dimensiuni generoase la nivelul panoului de bord, dintre care unul folosit pentru afisarea instrumentelor de bord. Prin intermediul celuilalt vor putea fi controlate anumite comenzi ale automobilului german.

    Totodata, clientii modelului care va debuta in premiera mondiala la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit in perioada 13 - 28 ianuarie, vor mai putea opta si pentru scaune cu functie de masaj sau un sistem audio cu 16 difuzoare dezvoltat de Burmester.

    Vizualizari: 2469