rss

Autostrazile A2 si A3 au fost deschise circulatiei

  1. 19/07/2012
  2. Tags: Autostrada, Trafic
    Vezi toate fotografiile (1)

    Autostrada Bucuresti - Ploiesti si tronsonul Medgidia - Cernavoda al autostrazii Bucuresti - Constanta au fost date in folosinta astazi, potrivit informatiilor trimise de Ministerul Transporturilor.

    Autostrada Bucuresti-Ploiesti face parte din Autostrada Bucuresti-Brasov, cu o lungime totala de 173 km, o parte din aceasta autostrada, in lungime de 62 km, urmand sa lege Bucurestiul de Ploiesti.

    Pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti se va circula cu restrictii, viteza maxima fiind de100 km/ora, deoarece mai sunt lucrari de efectuat, iar pe tronsonul Medgidia - Cernavoda se va putea circula doar pe o banda pe sens si cu restrictii de viteza.

    Tronsonul Medgidia - Constanta al autostrazii A2 a fost inaugurat la sfarsitul lunii iulie 2011, cand traficul rutier se putea desfasura pe un singur fir, peste doua luni terminandu-se lucrarile de construire si pe celalalt sens de mers.

    Lucrarile la tronsonul Medgidia - Cernavoda au fost intarziate dupa ce contractul initial a fost reziliat, Ministerul Transporturilor organizant in 2011 o noua licitatie.

    Cu toate ca termenul de predare este ianuarie 2013, potrivit ministrului Transporturilor Ovidiu Silaghi, dupa calculele constructorului, acesta va fi depasit.

    Vizualizari: 2257