rss

Auto.ro ofera serviciul de asistenta rutiera 9695 in aplicatia de mobil

  1. 09/12/2014
    Vezi toate fotografiile (3)

    Auto.ro lanseaza in parteneriat cu 9695 serviciul “Asistenta rutiera”, fiind singura aplicatie din Romania care permite plata cardurilor de asistenta rutiera, direct de pe telefonul mobil.

    Soferii pot achita contravaloarea cardurilor de asistenta rutiera prin card bancar sau SMS din aplicatia Auto.ro, facand economie de timp si avand astfel o solutie la eventualele incidente din trafic.

    Cardurile de asistenta rutiera 9695, disponibile in aplicatia de mobil Auto.ro, au acoperire geografica atat in Romania, cat Si in Europa, inclusiv in Turcia Europeana. Prin activarea cardului de asistenta rutiera, soferii se vor simti oricand in siguranta deoarece vor avea acces la serviciile oferite pentru orice problema ar putea intampina cu masina: pana, depanare, tractare, start baterie, pana carburant, inlocuirea vehiculului, deblocare, plus multe alte servicii suplimentare in functie de tipul de card ales.

    Procesul de plata a cardului de asistenta rutiera este simplu, rapid si sigur: Soferii completeaza datele masinii, achita prin card bancar sau SMS si primesc confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail.

    Aplicatia Auto.ro este extrem de utila soferilor deoarece prin intermediul ei pot achizitiona tipul de card 9695 care se potriveste cel mai bine cu nevoile lor, fiind disponibile atat cardurile anuale - ce ofera automat statutul de membru al Clubului 9695, cat si cardurile de vacanta - ce au o valabilitate de 15 zile de la data activarii.

     

    Despre aplicatia Auto.ro

    Auto.ro este singura aplicatie de mobil din Romania prin care iti platesti amenda auto. Are peste 380.000 de instalari din Google Play Si App Store, 3.400 de recenzii si se instaleaza gratuit.

    Detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013, locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

    Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui sofer utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

    Plati auto: Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare, Asistenta rutiera

    Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a masinii, revizie sau ITP

    Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.

    Locatii auto (>30,000): benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, etc.

    Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.


    Despre 9695

    9695 s-a lansat in iulie 2013 din nevoia de ajutor in situatiile rutiere de urgenta atat pe teritoriul Romaniei, cat Si in spatiul Uniunii Europene. Astfel, prin intermediul cardului de asistenta rutiera, 9695 pune la dispozitia membrilor sai servicii de dispecerat non-stop pentru orice fel de urgenta rutiera.

    Cardul 9695 se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule cu o vechime de pana in 10 ani si o masa maxima autorizata de pana in 3,5 tone, fie ca sunt persoane fizice sau juridice. In functie de valabilitatea acestuia, exista doua categorii de carduri 9695: cardurile de vacanta pe o perioada determinata de 15 zile din momentul activarii si carduri anuale. 

    9695 va continua activitatea de imbunatatire a produselor sale, astel incat sa fie impreuna la drum alaturi de partenerii sai.


    Vizualizari: 3180
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »