rss

Auto.ro lanseaza plata amenzii din telefon

  1. 04/09/2014
    Vezi toate fotografiile (6)

    Auto.ro lanseaza in parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul “Plateste Amenda”, fiind singura facilitate din Romania care permite plata amenzii de circulatie auto, prin card bancar, direct din telefon.

    Soferii au acum posibilitatea sa achite, oricand si oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicatia Auto.ro. Tranzactia se proceseaza rapid si sigur prin serviciul de plati online furnizat de Libra Internet Bank.

    Aplicatia este extrem de utila soferilor care au amenzi de platit si opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, fiindu-le mai usor sa se incadreaze in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora.

    Procesul de plata a amenzii auto din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza datele procesului verbal, achita prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail. Fiind in format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta in caz de necesitate. Platforma ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) catre care se va face plata.

    “Tehnologia ne da posibilitatea sa accedem la servicii de plata mai avansate, care sa raspunda adecvat stilului de viata tot mai alert si dinamic al utilizatorilor. Astfel, oferim soferilor posibilitatea de a beneficia de un nou sistem de plata mobile. Implementarea platii amenzii din telefonul mobil vine in completarea serviciilor de plati auto utilizate cu succes: Rovinieta, RCA, Parcare”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

    Serviciul de plata a amenzii de circulatie este disponibil momentan in resedintele de judet din tară si in cele 6 sectoare din Bucuresti. Intr-o faza urmatoare, serviciul va fi extins la nivelul intregii tari.

    Vizualizari: 15347
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »