rss

Auto.ro iti asigura locul la cel mai mare targ auto second hand

  1. 08/04/2011
  2. Tags: concurs, facebook, second hand, targ
    Vezi toate fotografiile (1)

    Auto.ro te invita la concurs! Arata-ne pe Facebook anuntul de vanzare a masinii tale postat pe www.Auto.ro si poti castiga prin tragere la sorti un bilet in valoare de 120 euro la Tash, cel mai mare targ auto al anului 2011. Aici iti poti expune timp de 4 zile masina.

    Start concurs! Competitia incepe astazi, 08.04.2011, si se incheie la data de 13.04.2011, orele 13.00.  Numai cinci norocosi se vor putea bucura de biletele oferite de Auto.ro, in valoare de 120 euro, fiecare.

    Noi te ajutam sa iti maresti sansele de a gasi un client pentru masina ta. Iti reamintim regula, altimenteri floare la ureche: intra pe pagina noastra de Facebook si arata-ne anuntul de vanzare a masinii tale, publicat pe Auto.ro.

    Va tinem pumnii!

    TASH, cel mai important eveniment al anului, pe segmentul auto second-hand

    TASH este locul de intalnire ale potentialilor cumparatori de autoturisme, oamenilor interesati de obtinerea unor oferte competitive si, mai ales, de cel mai bun raport calitate/pret, cu persoane si companii serioase, pregatite sa ofere produsele calitative.

    La TASH vor participa o multitudine de pasionati de automobile - persoane cu varste curprinse intre 14 si 65 de ani -, participanti activi la evenimente de profil, dar si dealeri si importatori de masini noi si second hand, inclusiv din clasa celor de lux.

    Alaturi de ele, vor fi prezente firme de leasing, companii care se ocupa de comercializarea accesoriilor si pieselor de schimb, care isi vor putea, astfel, intalni publicul interesat de achizitii, caracterizat preponderent de barbati, cu varste intre 25 si 45 de ani, cu venit mediu spre inalt.

    TASH va avea loc intre 14 si 17 aprilie, la Baneasa Drive In. Pentru a afla mai multe detalii, click aici.

    Vizualizari: 22003
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »