rss

Audi s-a razgandit. Veste importanta pentru soferii acestui model

  1. 10/07/2017
  2. Categoria: Audi
    Vezi toate fotografiile (1)


    Intr-un interviu acordat unei cunoscute publicatii din Australia, seful departamentului tehnic al diviziei Audi Sport a tinut sa precizeze ca noul RS5 Coupe este mai rapid decat stiu clientii.

    Audi a lansat la inceputul acestei primaveri o noua generatie a modelului RS5. Echipata cu o motorizare V6 bi-turbo de 2.9 litri si 450 cai putere, aceasta accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde.

    Cel putin teoretic. Potrivit sefului departamentului tehnic al diviziei Sport - fostul quattro, automobilul german poate sprinta pana la 100 km/h chiar si in 3.7 secunde, in conditii optime.

    "Am ocupat aceasta pozitie pentru aproximativ 20 de ani, iar cu toate masinile la care am lucrat, performantele publicate au fost conservatoare. La fel se intampla si in cazul ultimului RS5", a spus Stephan Reil.

    "Chiar si in cele mai rele conditii o sa o faci (suta) in 3.9 secunde. Nu o sa vezi insa niciodata 4.0.", a mai precizat oficialul Audi cu ocazia interviului acordat unei cunoscute publicatii din Australia.

    Noul RS5 porneste in Germania de la 80.900 euro si ofera in standard o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala. Optional, clientii pot opta pentru un plafon din carbon, suspensie Dynamic Ride Control si nu numai.

    Vizualizari: 1266