rss

Audi lucreaza deja la un concurent pentru BMW M5. Va avea 700 CP si motor de Porsche

  1. 26/09/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca abia a fost lansat pe piata, noul BMW M5 nu are parte deloc de liniste. Actualul Mercedes E63 AMG accelereaza pana la 100 de kilometri pe ora in numai 3.4 secunde, in timp ce viitorul Audi RS7 Sportback va primi sub capota un motor de 700 de cai putere.

    Prima generatie a modelului Audi A7 a debutat oficial la inceputul acestei decade, astfel ca productia fastback-ului din Ingolstadt se apropie cu pasi repezi de sfarsit. Potrivit ultimelor informatii neoficiale, o noua reiteratie a impozantei masini in cinci portiere va fi prezentata oficial chiar inainte de sfarsitul anului.

    Ulterior, Audi va prezenta viitorul A7 si intr-o versiune de inalta performanta RS7 Sportback, menita sa concureze cu modele precum BMW M5 si Mercedes E63 AMG. Drept urmare, automobilul companiei din Ingolstadt va beneficia in aceasta configurate de o unitate V8 bi-turbo de patru litri si 650 CP.

    Pentru a castiga fara emotii batalia pentru suprematie, urmatoarea generatie a modelului Audi RS7 va primi mai tarziu si o varianta hibrida. Sistemul de propulsie va fi imprumutat de la Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid si dezvolta nu mai putin de 700 de cai putere sub capota automobilului din Ingolstadt.

    O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala va completa fisa tehnica in ambele cazuri. Drept urmare, nu este deloc exagerat sa ne gandim ca noul rival al modelelor BMW M5 si Mercedes E63 AMG va accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de patru secunde...

    Vizualizari: 1342