rss

Audi A6L – cinema pe roti

  1. 20/04/2007
  2. Tags: Audi A6L, Cinema pe roti
    Vezi toate fotografiile (2)
    In 2005, producatorul din Ingolstadt a prezentat varianta cu ampatament lung a lui A6, exclusiv pentru piata chinezeasca. Atunci accentul era pe confortul ocupantilor banchetei.

    Mai nou, germanii au transformat aceasta limuzina exclusivista intr-un adevarat centru multimedia, demn sa concureze Maybach-urile.

    In acest sens, A6L primeste doua monitoare de 10,2 inch, montate in spatarele scaunelor din fata, controlate cu ajutorul unei console integrate in cotiera banchetei.

    Tot prin aceasta se pot conecta la display-uri console de jocuri, diferite modele de iPod-uri sau camere digitale. Sistemul mai dispune si de un TV tuner pentru ca pachetul sa fie intreg.

    Pentru sonorizare toate aceste gadget-uri se bazeaza pe sistemul audio al masinii, capabil de a crea a atmosfera de inalta fidelitate.

    Aceeasi cotiera din spate primeste si controller-ul sistemului MMI, prin care se pot accesa functiile telefonului sau a sistemului de navigatie, cat si, printre altele, cele ale trenului de rulare, de exemplu.
    Vizualizari: 1177