rss

Au pozat-o chiar in curtea dealer-ului. Asa arata pe viu noua masina cu tractiune fata de la BMW

  1. 20/02/2018
    Vezi toate fotografiile (10)

    In Europa, clientii au de ales dintre doua variante pe benzina si trei pe motorina, care dezvolta puteri maxime de pana la 231 CP. Pachetul tehnic este completat, de la caz la caz, fie de o cutie manuala, fie de o transmisie automata. In acelasi timp, cumparatorii pot opta si pentru tehnologia xDrive.

    BMW a lansat la sfarsitul anului trecut primul X2 din istoria de un secol a companiei. Cel de-al saselea membru al gamei de crossovere si SUV-uri din Munchen reprezinta, in esenta, o versiune ceva mai sportiva a modelului X2. Sub capota, clientii au de ales intre cinci motorizari turbo, doua pe benzina si pe motorina.

    Varianta entry-level, din punctul de vedere al puterii oferite, dezvolta doar 140 CP. La polul opus, clientii versiunii de top vor avea parte de 231 CP la apasarea pedalei de acceleratie. In functie de configuratia aleasa, pachetul tehnic poate include atat o cutie automata, cat si un sistem de tractiune integrala.

    Din punct de vedere estetic, primul X2 din istorie propune un aspect impozant la nivel de exterior, cu blocuri optice supradimensionate si spoilere stilizate pentru un maximum de sportivate. De altfel, cel de-al saselea membru al gamei de crossovere si SUV-uri din Munchen se lauda si cu logo-ul BMW...

    ... pozitionat la nivelul montantilor posteriori. Acest detaliu a fost folosit si anterior de compania bavareza producatoare de automobile, pe modele legendare precum 2000 CS sau 3.0 CSL. De cealalta parte, interiorul provine - fara prea mari modificari, de la X1 - atat prin prisma formei lui, cat si a functiilor

    Noul BMW X2 se vinde si pe piata din SUA, acolo unde au si fost realizate fotografiile atasate articolului. Clientii americani nu au insa la dispozitie decat un model xDrive 28i, al carui propulsor turbo de doi litri si 230 CP lucreaza alaturi de o cutie automata si, dupa cum o sugereaza denumirea, un sistem de tractiune integrala.

    Vizualizari: 3175