rss

Au impanzit masina cu display-uri. Cel mai mare are 49 de inch in diagonala!

  1. 11/01/2018
    Vezi toate fotografiile (16)

    Un start-up din China ar putea dobori recordul pentru cele mai multe display-uri instalate intr-o masina. Unul dintre acestea ajunge la o diagonala de 49 de inch!

    Targul de electronice care se desfasoara zilele acestea peste Ocean, in orasul american Las Vegas, a pus vizitatorii fata in fata cu una din cele mai ciudate masini ale momentului.

    Este vorba despre conceptul chinezesc Byton Crossover, care impresioneaza in special prin numarul mare de display-uri la nivelul interiorului echipat cu patru scaune individuale.

    Unul dintre acestea ajunge la o diagonala de 49 de inch si se intinde pe toata latimea bordului, astfel ca poate fi transformat intr-un mini-cinema in cazul calatoriilor lungi.

    Noul Byton Crossover mai ofera, totodata, si o versiune modificata a lui Alexa, asistentul personal dezvoltat de Amazon, dar si monitorizare a pulsului sau tensiunii arteriale.

    Sub capota, conceptul companiei din China ascunde un sistem de propulsie complet electric, care promite sa parcurga pana la 402 kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

    Alimentarea la priza dureaza 20 de minute pentru generarea energiei necesare parcurgerii distantei de 241 de kilometri ori 30 de minute pentru incarcarea bateriei la 80%.

    Prezentat la targul de electronice care se desfasoara zilele acestea in Las Vegas, noul Byton Crossover va ajunge pe piata in 2019, cu un sistem de rulare autonoma de nivel 3.

    Mai tarziu, s-au grabit sa afirme oficialii acestui start-up din China cu ocazia evenimentului CES, automobilul va fi capabil sa indeplineasca sarcinile nivelului 4 de rulare autonoma.

    Vizualizari: 2489