rss

Au dezvaluit tot! Noul Megane RS e mai rapid decat Golf GTI si Focus ST!

  1. 09/01/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault a anuntat la inceputul acestei saptamani ca noul Megane RS are nevoie de doar 5.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Hot-hatch-ul francez este astfel mai rapid din acest punct de vedere atat ca Volkswagen Golf GTI, cat si ca Ford Focus ST.

    Renault a tinut sa anunte in dupa amiaza acestei zile o prima informatie cu privire la performantele propriu-zise ale noului Megane RS, model dezvaluit in toamna anului trecut. Este vorba, mai precis, despre timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h.

    Echipat cu un motor turbo de 1.8 litri si 280 CP, hot-hatch-ul francez reuseste sa se achite de aceasta misiune in 5.8 secunde. Volkswagen Golf GTI opreste cronometrul dupa 6.4 secunde, pe cand Ford Focus ST are nevoie de 0.1 secunde in plus in versiunea pe benzina.

    Totodata, pe langa prima informatie cu privire la performantele propriu-zise ale noului Megane RS, Renault a mai dezvaluit la inceputul acestei saptamani si preturile de vanzare. Versiunea cu transmisie manuala va porni de la 37.600 euro, se arata in comunicatul oficial.

    Pentru varianta echipata cu o cutie EDC, oferita in premiera absoluta, clientii hot-hatch-ului francez vor fi nevoiti sa scoata din buzunare cel putin 39.400 euro. In plus costa, de asemenea, si sasiul Cup, tapiteria din Alcantara sau jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch.

    De cealalta parte, echiparea standard a noului Renault Megane RS cuprinde inclusiv un display tactil de 8.7 inch pentru sistemul de infotainment, dar si directia integrala 4Control. Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din meniu nici detaliile sportive ale caroseriei si interiorului.

    Vizualizari: 1757