rss

ASA arata noua masina de la Kia. Se bate cu Seria 7 si S-Class

  1. 21/03/2018
    Vezi toate fotografiile (13)

    Apar tot mai multe informatii si fotografii oficiale cu urmatoarea generatie a limuzinei K900. Iar daca este sa ne luam dupa acestea, viitoarea nava amiral a companiei sud-coreene stie cum sa se faca remarcata.

    Cea mai luxoasa masina de la Kia se pregateste de o revenire spectaculoasa. O noua generatie a limuzinei K900 - comercializata pe anumite piete sub denumirea K9, este asteptata sa debuteze chiar zilele urmatoare.

    Pana atunci, primele materiale oficiale cu privire la viitoarea nava amiral a companiei sud-coreene scoate la iveala numeroase detalii interesante. Inclusiv o gama de motorizari formata din doua unitati cu sase cilindri si un V8.

    Si mai intriganta este insa lista cu dotari. Urmatoarea generatie a limuzinei Kia K900 dezvaluie blocuri optice cu tehnologie LED, scaune fata / spate cu reglare electrica, dar si iluminare ambientala cu pana la 64 de culori.

    In acelasi timp, viitoarea nava amiral a companiei sud-coreene se mai poate lauda si cu insertii de piele fina, accente metalice sau ornamente din lemn masiv. Plus instrumente de bord digitale si un display central de dimensiuni generoase.

    La final, urmatoarea generatie a limuzinei Kia K900 mai anunta si un ampatament de 3.105 milimetri. Care, la prima vedere, nu spune absolut nimic; adevarul este ca valoarea cu pricina pe o depaseste pe cea a unui Mercedes S-Class.

    Vizualizari: 7404