rss

Arabii au scos in desert masina de 5000 CP. Uite cat de rapid este, de fapt, noul Devel Sixteen!

  1. 16/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    A debutat oficial la sfarsitul anului trecut si a uimit o lume intreaga cu fisa tehnica din dotare. In versiunea de top, noul Devel Sixteen nu doar ca ofera o putere maxima de 5.000 CP, dar si promite sa depaseasca 500 km/h in linie dreapta.

    In timp ce toata planeta asteapta cu sufletul la gura sa vada daca noul Bugatti Chiron doboara sau nu recordul de viteza al modelului Koengisegg Agera RS, arabii de la Devel au scos pentru prima oara pe strazi celebrul Sixteen.

    Lansat cu surle si trambite la sfarsitul anului trecut, cu ocazia evenimentului Dubai International Motor Show, automobilul respectiv este disponibil la vanzare in trei versiuni de motorizare, cea mai potenta dezvoltand o putere maxima de 5.000 CP.

    In modelul de top, echipat cu un propulsor V16 de 12.3 litri, sta de altfel si speranta arabilor de la Devel de a depasi, cu ajutorul noului Sixteen, viteza de top de 500 km/h - care ramane pentru momentul de fata doar un vis frumos al industriei.

    Ce este drept, pregatirile pentru doborarea acestui record par deja sa fi inceput, automobilul cu 5.000 CP sub capota fiind filmat in desert, in timpul unui test de acceleratie care, din pacate, nu foloseste toate resursele motorului cu patru turbine.


    Vizualizari: 3330