rss

Ar putea fi prima care atinge 500 km/h. Noua masina a italienilor are 1800 CP sub capota!

  1. 27/02/2018
    Vezi toate fotografiile (5)

    O companie din Italia are in plan sa aduca la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare un model capabil sa atinga o viteza maxima de 500 km/h. Noul Corbellati Missile ascunde sub capota un motor V8 twin-turbo din aluminiu, de noua litri si 1.800 CP.

    Zilele in care Koenigsegg Agera putea spune ca este cel mai rapid automobil de serie din toate timpurile sunt numarate. Sau, cel putin, asa sustine compania italiana Corbellati, care are in plan lansarea unui model Missile cu motor V8 twin-turbo de noua litri.

    Multumita unitatii capabile sa dezvolte 1.800 CP, autoturismul in cauza ar urma sa atinga o viteza maxima de 500 km/h. Mai mult decat orice Koenigsegg Agera, dupa cum precizam inclusiv anterior, dar si decat orice Bugatti Chiron sau Hennessey Venom F5.

    Revenind la fisa tehnica a noului Corbellati Missile, modelul italienilor mai dispune si o cutie cu sase rapoarte, un sistem de tractiune spate si diferential cu alunecare limitata. In plus, suspensia dispune de amortizoare ajustabile, iar franele masoara 394 mm.

    Din punct de vedere estetic, automobilul cu motor V8 twin-turbo de noua litri si 1.800 CP propune un design clasic, cu influente de Alfa Romeo 33 Stradale si Ferrari 330 P4. La nivel de exterior, evident, fotografiile interioare lipsind momentan din peisaj.

    Vizualizari: 1770