rss

AM General: “Acela nu este noul Humvee”

  1. 24/07/2007
  2. Tags: AM General, Humvee
    Vezi toate fotografiile (1)
    Acum patru zile, auto.ro va punea la dispozitie cateva informatii despre un vehicul tot-teren surprins cu ajutorul camerelor fotografilor-spioni, vehicul ce a atras parerea generala cum ca ar fi noua generatie Humvee.

    Directorul lui AM General a tinut insa sa precizeze intr-un comunicat oficial ca ceea ce a vazut o planeta intreaga nu este tocmai inlcouitorul venerabilului sustinator de trupe.

    Comunicatul lui Craig C. Mac Nab preciza intr-o prima instanta ca “fotografiile-spion arata o versiune evoluata a lui Humvee pe care am prezentat-o publicului cu ocazia evenimentelor desfasurate sub egida Asociatiei Armatei Statelor Unite anul trecut”.

    In plus, se pare nici FTTS (Future Tactical Truck Systems) nu a fost identificat cum trebuie: “Future Tactical Truck System nu a fost niciodata un program menit sa il inlocuiasca pe Humvee, ci doar un concept tehnologic avansat menit sa demonstreze anumite abilitati [...] Programul care probabil va inlocui anumite versiuni Humvee in cativa ani se numeste JLTV (Joint Light Tactical Vehicle), AM General aliindu-se cu General Dynamics Land Systems – intr-un parteneriat de tip joint-venture numit General Tactical Vehicles – pentru a participa la acest program. Aceste fotografii nu infatiseaza proiectul JLTV”. ‘Nteles, sa traiti!
    Vizualizari: 955