rss

Alternativa profitabila la costul ridicat al benzinei!

  1. 18/06/2015
    Vezi toate fotografiile (1)

    LPG REGIONAL GROUP Iasi lanseaza incepand cu luna Iunie 2015, in premiera in Romania, un program promotional pentru clienti companii ce are ca scop echiparea GRATUITA cu instalatii GPL a autoturismelor cu motoare pe benzina din parcurile auto ale acestora. Instalatiile GPL ce urmeaza a fi utilizate in cadrul acestui program sunt de ultima generatie, iar montajul este, de asemenea, GRATUIT!


    Practic, companiile isi pot reduce costurile de carburant imediat si cel mai important, fara costuri! Acest program este pe cat de util, pe atat de simplu: companiile beneficiaza de instalatii GPL primite gratuit in schimbul achizitiei unei cantitati de GPL pe parcursul lunilor urmatoare.

    De ce GPL? Motivele sunt multe, dar, in principal, pentru ca:

    Gazul Petrolier Lichefiat este cel mai ieftin carburant auto care exista pe piata romaneasca, pretul fiind aproximativ cu 50% mai scazut fata de benzina sau motorina.

    Gazul Petrolier Lichefiat este un combustibil sigur: instalatia se monteaza pe autoturism in conditii de maxima siguranta si este prevazuta cu un rezervor realizat dintr-un otel special, cu o grosime de 3,5 mm, tratat chimic pentru a evita fisurile in caz de accident si de 20 de ori mai rezistent la strapungeri fata de rezervoarele de benzina. Pe site-ul nostru se pot gasi inclusiv clipuri care sustin siguranta deplina a utilizarii GPL.

    Gazul Petrolier Lichefiat este un combustibil ecologic: emite semnificativ mai putine noxe decat alti carburanti auto datorita lipsei plumbului si sulfului din componenta. Gazele rezultate in urma arderii contin doar dioxid de carbon si vapori de apa. De asemenea, nu este toxic pentru sol si acvifere in cazul unor scurgeri accidentale. GPL produce mai putini poluanti decat motorina, petrolul, lemnul sau carbunele si reduce emisia de “carbon negru”, care e al doilea cel mai important factor contributor la incalzirea globala.

    Despre GPL IASI

    LPG REGIONAL GROUP este o companie privata din Iasi, comerciant de GPL Auto printr-o retea de statii proprii. Echipa de management a companiei are o experienta de peste 10 ani in domeniu si acest lucru a facut ca LPG REGIONAL GROUP sa fie unul dintre principalii competitori pe piata ieseana.



    Vizualizari: 3054