rss

Alegerea perfecta pentru incalzirea casei mele

  1. 10/08/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toate vacantele le-am petrecut la bunici. De acolo am cele mai frumoase amintiri ale copilariei, incepand cu cataratul in pomi dupa fructe vara si toamna si terminand cu iarna cand ne dadeam impreuna cu prietenii pe dealuri cu sania pana la epuizare. Nu pot uita nici caldura cu care eram intampinat in momentele in care veneam inghetat de afara, asa ca am decis ca pentru cabana mea voi cumpara o soba pe lemne, pentru a-mi aminti de copilarie si pentru a insufla copiiilor mei caldura naturala si atmosfera creata de focul din soba.

    Pentru ca exista atatea modele de sobe pe lemne, nu stiam ce sa aleg. Un prieten, care a achizitionat in trecut produse din domeniul incalzirii de locuinte, mi-a recomandat fara ezitare o companie cu care el a mai lucrat.

    Am apelat deci un consultant de la Seminee Cluj Napoca, i-am spus care este necesitatea mea si care este spatiul pe care soba pe lemne trebuie sa-l incalzeasca. Cu rabdare si amabilitate, consultantul m-a indrumat catre alegerea unei sobe placata in interior cu samota. Acest material are un design mai atractiv iar caldura este retinuta de soba mai mult timp datorita calitatilor izolatoare ale samotei. Acest placaj trebuie inlocuit odata la 4-5 ani, fiind un consumabil. Garantia este de 5 ani, iar transportul este gratuit.

    Am cumparat-o fara sa mai stau pe ganduri. Dupa ce au trecut trei ani, pot spune ca sunt foarte mutumit de achizitia facuta. De fiecare data cand dau foc lemnelor in soba si se degaja caldura, imi amintesc de copilarie, de bunici, de amintirile din iernile petrecute la tara. Pentru mine, petrecerea timpului in fata sobei e un rasfat.  Acum, cu o ciocolata calda in fata sobei impreuna cu copiii, stam si comunicam, facem planuri pentru vara si le povestesc amintirile din copilarie, declansate de focul din soba si atmosfera de basm.

    Prietenul meu s-a specializat intre timp in design de semineu, iar zecile de focare seminee pe care le-a achizitionat de cand este in domeniu au venit toate de la aceeasi firma pentru ca lui ii place foarte mult felul in care a evoluat relatia lor de lucru. Mereu sunt pregatiti sa il sfatuiasca daca are vreo nelamurire.

    Daca inca nu esti decis ce alegere sa faci pentru a-ti incalzi cabana, cumpara-ti o soba pe lemne. Nu mai ezita si apeleaza la expertii de la compania Pefoc.ro pentru a te indruma in privinta celei mai bune alegeri pentru tine. Ei fac tot, tu doar trebuie sa pui pe foc!



    Advertorial!

    Vizualizari: 1368