rss

Acesta este noul Volkswagen Touareg. SUV-ul german are ecrane in loc de butoane

  1. 26/03/2018
    Vezi toate fotografiile (57)

    Volkswagen a pus capat asteptarii si a publicat primele imagini ale noului Touareg. SUV-ul companiei germane impresioneaza in special prin interiorul indesat cu tehnologii de ultima ora.

    Adio, filme si fotografii spion, zvonuri si informatii neoficiale. Cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg a devenit realitate, compania germana publicand intr-un final toate specificatiile noului sau SUV.

    Un SUV construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7, Porsche Cayenne si chiar Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus, lung de 4.878 de milimetri (+77 milimetri) si cu pana la 106 kilograme mai usor ca pana acum.

    Daca nu a reusit deja sa te convinga, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg are si alte atuuri, precum design-ul impunator al caroseriei, cu conceptul T-Prime in rolul sursei principale de inspiratie.

    Si mai interesant este insa interiorul, acolo unde versiunile de top ale SUV-ului german isi va intampina clientii alaturi de doua ecrane color, de dimensiuni mai mult decat generoase - 12, respectiv 15 inch, mai precis.

    Vestile bune continua la nivelul gamei de motorizari, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg urmand a ajunge la vanzare inclusiv alaturi de o unitate V8 turbodiesel cu aproximativ 421 CP sub capota.

    Totodata, lista cu optiuni a SUV-ului german mai cuprinde si doua TDI-uri cu sase cilindri si capacitatea de trei litri (de 231 sau 286 CP), plus un benzinar cu o configuratie similara - V6 de 3.0 litri, dar 340 CP la datorie.

    Intr-un final, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg va fi comercializata pe anumite piete si impreuna cu un sistem de propulsie hibrid caracterizat 367 CP si autonomie in modul electric de peste 50 km.

    Pe plan tehnologic, SUV-ul companiei germane propune faruri cu matrice de LED-uri, suspensie pneumatica, directie integrala, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, afisaj pe parbriz, Night Vision s.a.m.d.

    Vizualizari: 7908