rss

ACESTA ESTE NOUL C43 AMG 4MATIC! Mercedes a publicat astazi toate detaliile oficiale

  1. 05/03/2018
    Vezi toate fotografiile (28)

    Programat sa debuteze in premiera publica cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2018, automobilul companiei germane gazduieste in compartimentul motor o unitate V6 biturbo de trei litri si 390 CP.


    La mai bine de doua saptamani de la prima lui aparitie neoficiala, noul Mercedes C43 AMG 4Matic pune capat asteptarii si ni se dezvaluie in toata splendoarea sa. In centrul atentiei se afla in continuare un benzinar biturbo cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, modificat insa de inginerii germani pentru a dezvolta o putere maxima de 390 CP.

    O cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza si de-aceasta data fisa tehnica a modelului care concureaza cu Audi S4 si BMW 340i, formula respectiva avand ca rezultat direct o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.7 secunde. Viteza maxima ramane limitata electronic la 250 km/h, in cazul in care te intrebai.

    Lista cu noutati se muta, in schimb, la nivel estetic, acolo unde proaspat (re)lansatul Mercedes C43 AMG 4Matic vine atat cu blocuri optice, cat si cu spoilere fata / spate restilizate. Clientii automobilului german vor avea parte de optiuni noi si la nivel de jante, in timp ce sistemul de evacuare prezinta acum o configuratie cu patru tobe de esapament rotunde.

    Odata ajunsi la interior, pasagerii modelului care concureaza cu Audi S4 si BMW 340i vor descoperi - pe langa deja banalele scaune fata cu suport lateral marit, si un volan sport a la S-Class. In spatele acestuia, cumparatorii pot opta pentru un display color cu diagonala de 12.3 inch, folosit pentru afisarea instrumentelor de bord digitale oferite in premiera. 

    Vizualizari: 1103
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »