rss

Acesta este noul BMW X7. Primele imagini cu masina bavareza au ajuns astazi pe internet

  1. 07/09/2017
    Vezi toate fotografiile (11)

    Bavarezii de la BMW au avut astazi neplacuta surpriza de a descoperi ca primele imagini oficiale ale noului X7 - model care va debuta in mod public abia la sfarsitul saptamanii viitoare, circula pe tot internetul.

    Bavarezii de la BMW vor dezveli la sfarsitul saptamanii viitoare, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, primul X7 din istoria de peste un secol a companiei. Respectivul model va debuta initial sub forma de concept car, pentru ca mai apoi sa se reincarneze intr-un SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri.

    Pana aici, nimic nou sau diferit de ceea ce bavarezii de la BMW au anuntat deja. Problema este ca respectivelor informatii li s-au alaturat astazi, spre surprinderea tuturor, mai multe imagini oficiale ale noului X7 - conceptul care anticipeaza un SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri, rival pentru Mercedes GLS, 

    Scapate pe internet in cursul diminetii, materialele in cauza surprind noul BMW X7 atat la nivel de exterior, cat si interior. Conceptul care anticipeaza un SUV bavarez cu trei randuri de scaune si sapte locuri prezinta un design impunator, cu o grila supradimensionata a radiatorului si, in contrast, faruri dintre cele mai inguste.

    Cabina mizeaza, in schimb, pe lux si eleganta, aspecte puse in valoare in special de pielea ce acopera panoul de bord si detaliile sub forma de carouri caracteristice scaunelor. Pentru pasionatii de tehnologie, cockpitul noului BMW X7 propune doua display-uri de inalta rezolutie, dintre care unul pozitionat in spatele volanului.

    Nu exista momentan nici macar niciun fel de informatie cu privire la motorizarea conceptului care anticipeaza un SUV bavarez cu trei randuri de scaune si sapte locuri, exceptand cateva zvonuri care anunta un sistem de propulsie hibrid. Acum ramane de vazut daca discutam despre o solutie deja existenta sau una proaspat dezvoltata.

    Dupa cum precizam si anterior, noul BMW X7 va debuta in premiera mondiala saptamana viitoare, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 27 septembrie. Conceptul care anticipeaza un SUV bavarez cu trei randuri de scaune si sapte locuri ar putea ajunge pe strazi incepand cu anul 2018.

    Vizualizari: 5056
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »