rss

Abia s-a lansat, dar el a filmat-o deja in trafic. Uite cum arata pe viu noua masina de la Mercedes-AMG

  1. 17/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sub capota se ascunde o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, care produce 639 CP si 900 Nm in cazul versiunii de top 63 S 4Matic+.

    A debutat oficial la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, insa zilele acestea a fost suprinsa si in trafic, pe strazile Germaniei. Este vorba despre noua varianta in patru portiere a sportivei AMG GT, menita sa concureze cu modelul Porsche Panamera.

    Sub capota, clientii au la dispozitie o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, pe care Mercedes a ales sa o ofere in doua versiuni diferite de performanta. Una dintre acestea dezvolta 639 CP si 900 Nm, dupa cum precizam inclusiv anterior, iar cealalta... 585 CP si 800 Nm.

    De altfel, noul model AMG GT 4-Door Coupe va mai ajunge in showroom-uri si in compania unui sistem de propulsie micro-hibrid, construit in jurul unei unitati turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri. Respectiva solutie, care mai include si un compresor electric, este sinonima cu 457 CP.


    Vizualizari: 2478