rss

A cumparat-o fara sa clipeasca. Cat a platit pe masina cu 500 km/h in bord

  1. 12/02/2018
    Vezi toate fotografiile (31)

    Un Bugatti Chiron cu mai putin de 1.000 de kilometri la bord s-a vandut de curand, la o licitatie organizata de casa RM Sotheby's in Paris, cu fabuloasa suma de 3.323.750 de euro.

    Bugatti nu mai face fata comenzilor. Lista de asteptare pentru noul Chiron este atat de mare incat unele persoane prefera sa plateasca chiar si cateva sute de mii de euro in plus pentru a avea acum automobilul mult dorit.

    Este cazul si acestui exemplar din anul 2017, cu mai putin de 1.000 de kilometri la bord, vandut pentru fabuloasa suma de 3.323.750 de euro. In mod normal, automobilul companiei din Molsheim costa 2.4 milioane de euro inainte de optiuni.

    Daca la exterior se remarca prin doua nuante diferite de albastru, interiorul acestui Bugatti Chiron care si-a schimbat de curand proprietarul propune o combinatie de negru si maro. Cusuta cu ata contrastanta, sub forma de carouri, evident.

    Sub capota, automobilul companiei din Molsheim gazduieste o versiune imbunatatita a motorizarii W16 de Veyron, unitatea cvadri-turbo de opt litri generand acum 1.500 CP. In acelasi timp, cuplul maxim a crescut pana la 1.600 Nm.

    In continuare insa, pachetul tehnic este completat de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 2.4 secunde, pe cand viteza de top este limitata la 420 km/h.

    Potrivit Bugatti, productia noului Chiron va fi limitata doar 500 de exemplare. Compania din Molsheim a reusit deja sa adune pana la acest moment circa 300 de comenzi, dar este in urma de tot cu livrarile, dupa cum anuntam si initial.

    Vizualizari: 4195