rss

“Parbrizul nu desparte doua lumi. Vrem soferi civilizati!”, O campanie de bun simt impotriva nesimtirii din trafic

  1. 02/07/2009
  2. Tags: campanie auto, campanie bloombiz, soferi civilizati
    Vezi toate fotografiile (1)

    Te-ai saturat de injuraturile la semafor, de muzica la volum maxim si de “pilotii de bulevard”? Ia atitudine! Demonstreaza-le ca “motorul mare nu inseamna obraz subtire”!

    Auto.ro si Bloombiz.ro impreuna cu BCR si SMURD lanseaza campania de responsabilizare a soferilor in trafic, “Parbrizul nu desparte doua lumi. Vrem soferi civilizati!” si te invita sa sprijini aceasta initiativa.

    Primesti sfaturi de bun simt la volan de la Robert Turcescu, Lucian Mandruta, pilotul Titi Aur, Adrian Despot,  Gianina Corondan si multi altii.

    Iar daca nervii tai au atins un nivel critic din cauza celorlalti soferi, nu te lasa provocat! Descarca-ti oful pe www.auto.ro/campanie/concurs si nu va fi in zadar!

    Povestea ta iti poate aduce un Scooter Linhai Prince 50, un Curs de Pilotaj cu Titi Aur si multe alte premii.

    Intra pe www.auto.ro/campanie  si pe www.bloombiz.ro/campanie pentru a afla de ce muzica iti influenteaza comportamentul in trafic, daca merita sa treci pe rosu, in ce tari NU ar trebui sa mergi in vacanta sau care sunt cele mai periculoase masini pentru tineri.

    Amuza-te impreuna cu noi urmarind gafele soferilor “smecheri”. Urmareste inregistrarile video care te trezesc la realitate.

    Campania “Parbrizul nu desparte doua lumi. Vrem soferi  civilizati!” este initiata  de Auto.ro si Bloombiz.ro impreuna cu partenerii BCR, SMURD, Toyota, Allianz Direct, Scoala de Pilotaj "Titi Aur”, Motoboom, Auto100.ro, President Electronics, cu acordul Politiei Capitalei.

    Noi nu credem ca parbrizul este o masca!

    Tu cum conduci?

    Vizualizari: 2460