rss

Mercedes G-Klasse de la A.R.T.

  1. 22/12/2009
  2. Tags: 50 cent, A.R.T., G Streetline, G-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (7)

    In mod normal, cand spui Mercedes G-Klasse, te gandesti la singura masina din lume care, dupa o escapada indelungata pe drumuri forestiere, se afla la o singura spalare distanta de o promenada pe Dorobanti sau Magheru.

    Ei bine, se pare ca cei de la A.R.T. sunt interesati, in exclusivitate, de activitatile ulterioare operatiunii de curatire...

    Acesta este A.R.T. G Streetline si, in caz ca nu ti-ai dat seama, este un G-Klasse modificat in asa fel incat sa-i pice cu tronc lui 50 Cent si gastii lui de “homies”. Stim ca l-ai mai vazut pe undeva, asa ca o sa indepartam rapid si acest mister: seamana teribil cu AS55K YAAS Edition – masina creata pentru unul din membrii familiei regale de la Abu Dhabi – fiindca este un soi de continuare a acelui proiect.

    Asadar, avem de-a face cam cu aceleasi bosaje evazate, capota de motor noua, faruri de ceata cu tehnologie LED si jante de 22 inch incaltate cu anvelope Pirelli Scorpio Assimetrico obeze (305/35R22), respectiv cu toate elementele necesare asigurarii unei prezente de legenda in parcarea de la Fratelli.

    Cei mai indrazneti vor intreba cu siguranta si de evacuarea cu sase tevi sau de bolborositul sosind de sub capota, moment in care ti se va ivi ocazia sa rostesti cele trei sintagme care conteaza: 601 CP, 800 Nm si 260 Nm.

    Restul e tacere. Pardon, rumoare...

    Vizualizari: 1450