rss

Mercedes CLS Shooting Brake soseste in 2011

  1. 18/12/2009
  2. Tags: AMG, CLS, cls shooting brake, Mercedes, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)

    Presa germana scrie ca Daimler lucreaza la viitorul Mercedes-Benz CLS Shooting Brake. Acesta va fi bazat pe cea de-a doua generatie a coupe-ului in patru usi CLS, ce va fi dezvaluita anul viitor la Paris, si va debuta in 2011.

    Viitorul break in trei usi din Stuttgart va avea o lungime de peste 5 metri si va dispune de o capacitate de incarcare mai mare comparativ cu actualele break-uri. Din punct de vedere stilistic, CLS Shooting Brake va semana foarte mult cu conceptul FASCINATION pe care l-am putut admira anul trecut, la Paris, iar in privinta motorizarilor, va primi aceleasi unitati ca versiunea coupe a lui CLS. Este posibila si o varianta performanta CLS Shooting Brake AMG.

    Automobilul va patrunde pe acelasi segment de piata ca Audi A7 si BMW Seria 5 GT si, conform unor informatii preliminare, va fi construit la uzina Mercedes din Sindelfingen. Daca planurile nemtilor nu vor fi date peste cap, CLS Shooting Brake ar trebui sa debuteze spre sfarsitul anului 2011 sau cel mai tarziu inceputul lui 2012. 

    Vizualizari: 1659