rss

Ipoteza auto: Toyota FT-86 ar putea primi numele de Celica

  1. 23/10/2009
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Celica, Subaru, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua Toyota FT-86, model realizat de producatorul japonez in colaborare cu Subaru ar putea primi numele Celica.

    Conceptul masinii, co-dezvoltat de Toyota si programata pentru comercializare in 2012, a fost dezvaluita la Salonul Auto de la Tokyo.

    Denumit FT-86, un omagiu adus modelului Toyota Corolla AE-86 GT, conceptul este in curs de dezvoltate pentru a spori credibilitatea companiei in randul tinerilor japonezi.

    Ca urmare, numele Celica se pare ca este evaluat de producatorul japonez Toyota, de vreme ce istoria sa rezoneaza cu publicul tinta. Cu toate acestea, o decizie finala cu privire la numele masinii nu a fost inca luata.
     
    Toyota s-a ocupat de conceptul general al masinii alaturi de design, in timp ce Subaru este responsabil cu furnizarea de hardware, motor, transmisie in sase trepte si sistemul de suspensii.

    Cu toate acestea, masina sta pe o platforma tehnica cu tractiune spate si poate fi adaptata la tractiune integrala, optiune pe care Subaru este dispus sa o evalueze.

    Desi inca nu au fost date prea multe detalii cu privire la specificatiile tehnice ale modelului sau preturi, se pare ca Toyota FT-86 va costa mai putin decat un Nissan 370Z.

    Vizualizari: 1786
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »