rss

In Bulgaria iti iei o masina off-road si primesti cadou una de clasa mica

  1. 20/07/2009
  2. Tags: Bulgaria, Off-road
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vorbim de o noua oferta cel putin la fel de interesanta ca cea cu pistolul cadou. Insa de aceasta data mai aproape de tara noastra, in Bulgaria.

     

    Un dealer de aici s-a gandit sa ofere clientilor sai nimic mai mult decat....o masina cadou, la cumpararea uneia off-road. Ce-i drept, masina-cadou era una de clasa mica, poate pentru a completa toate nevoile cumparatorului.

     

    Insa oferta n-a durat prea mult, caci dealerul generos a fost aspru amendat pentru ca oferea un cadou mult prea scump. Se pare ca actiunea firmei respective incalca legislaţia cu privire la promotii, mai exact, legea bulgara nu permite acordarea unor cadouri scumpe sub forma de promotii.

     

    Daca facem un exercitiu de memorie, ne amintim ca si la noi, importatorul marcii Maserati a venit in luna decembrie cu o oferta cel putin incitanta: fiecare client care cumpara un model Quattroporte primea la pachet un sofer pe care sa-l foloseasca cum stia mai bine in urmatoarele sase luni. Intr-adevar, oferta a fost valabila numai in perioada 4-7 decembrie 2008, in cadrul unui eveniment destinat luxului.

     

    Asadar, ofertele curg....vanzarile...se asteapta.

     

    Vizualizari: 2446