rss

Cristiano Ronaldo isi vinde colectia de masini

  1. 09/07/2009
  2. Tags: Bentley, Cristiano Ronaldo, Mercedes, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mutarea din Marea Britanie in Spania ii da mari batai de cap lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul recent transferat de la Manchester United in curtea lui Real Madrid. Si asta pentru ca in Insula autovehiculele circula pe partea stanga, in timp ce ibericii conduc pe partea opusa a soselei.

    Asa se face ca starul portughez si-a scos la vanzare trei modele din colectia personala de super-masini, toate cu volanul pe partea dreapta. Astfel, pentru Bentley-ul Continental GT Speed Ronaldo cere 114.950 lire sterline, iar pe Porsche 911 Carrera 2 Tiptronic S spera sa obtina 69.995 lire. Pe langa aceste "bijuterii", potrughezul de 24 de ani mai scoate la vanzare un "modest" Mercedes C220 CDI, pe care orice fan cu destula dare de mana il poate achizitiona pentru 10.795 lire sterline.

    Cristiano Ronaldo nu vrea sa renunte, totusi, la celelalte masini din garajul sau, printre care se afla un Porsche Cayenne, un Bentley Continental GTC, un Audi R8 si Ferrari 599 GTB. Acesta din urma a intrat recent in posesia sa, inlocuind exemplarul pe care fotbalistul l-a distrus intr-un accident.

    Vizualizari: 3770