rss

Citroen a lansat o noua varianta Berlingo pe piata din Marea Britanie

  1. 08/07/2009
  2. Tags: Berlingo, Citroen, xtr+
    Vezi toate fotografiile (1)

    Citroen a lansat o noua versiune a modelului Berlingo pe piata din Marea Britanie. In loc sa dezvolte un sistem cu tractiune integrala, destul de costisitor, producatorul francez a ales sa pastreze sistemul 2X4 cu varianta de motorizare de 1.6 l HDI cu 90 CP,varianta pe care Berlingo XTR+ se bazeaza si a adaugat o serie de elemente care vor creste capacitatile off road ale masini.

    Aceste caracteristici includ adaugarea unui diferential cu alunecare limitata (LSD), care poate transfera pana la 75 de procente din cuplul motorului intre cele doua roti si un sistem de suspensie rigid, care ridica garda la sol cu 30mm fata de versiunea standard.

    De asemenea, XTR +  a castigat, in urma modificarilor, o protectie formata din doua placi metalice longitudinale care protejeaza componente precum sistemul de franare, rezervorul de combustibil,  jantele de aliaj de 15 inch.

    Citroen Berlingo XTR + este acum disponibil pentru vanzare in Marea Britanie, cu preturi incepand de la 14.160 lire sterline + TVA.

    Vizualizari: 1293