rss

9ff GTR-9: fotografii si informatii noi

  1. 12/12/2009
  2. Tags: 9ff, GT9-R, Porsche 911, SSC Ultimate Aero TT
    Vezi toate fotografiile (5)

    Exista metode si metode de a transforma un Porsche 911 intr-una dintre cele mai rapide masini din lume, insa ai o singura alegere de facut daca-ti doresti absolutul: 9ff GT9-R.

    Anuntat de mai bine de un an, fenomenalul bolid al tunerului din Dortmund tocmai si-a facut aparitia in cateva noi fotografii oficiale, la care au fost atasate o serie de informatii la fel de proaspete.

    Vom incepe cu punctul de atractie principal, ce nu poate fi decat motorul boxer turbo alezat la patru litri cilindree. In functie de preferintele – si curajul – clientului, acesta poate dezvolta 750, 987 sau 1.120 CP, cu mentiunea ca pana si cea mai “slaba” dintre versiuni poate “rezolva” un 0-300 km/h in 20 de secunde.

    In cea de-a doua varianta propusa de 9ff, masina este doar cu putin mai lenta decat monstrul de peste 1.000 CP si, potrivit informatiilor tunerului, este perfect setata pentru un “time-attack” pe circuit.

    Cat despre cel mai tare din parcarea lui 9ff, sa spunem doar ca este genul de bolid care te va satisface pe deplin daca esti un milionar obsedat de viteza si acceleratii brutale: proba 0-100 km/h dureaza doar 2,9 secunde, 300 km/h sunt atinsi dupa numai 15,8 secunde, iar viteza maxima este de 414 km/h.

    Cu alte cuvinte, daca ultima cifra specificata va fi dovedita, GT9-R va deveni cea mai rapida masina din lume in dauna lui SSC Ultimate Aero TT.

    Inca nu stim pretul de baza stabilit de 9ff, dar un lucru e cert: acesta este ultimul loc din lume unde trebuie sa cauti un chilipir...

    Vizualizari: 1553