rss

3 upgrade-uri la inceput de an pentru SUPER MASINA ta

  1. 17/01/2018
  2. Tags: autohut, piese auto, piese exterior, piese interior
    Vezi toate fotografiile (1)

    In cazul pasionatilor de masini, pe lista cu rezolutii pentru noul an trebuie sa existe si cateva lucruri de facut pentru autoturismul lor. De la schimbarea jantelor actuale cu unele mult mai agresive, la cumpararea unui sistem audio mult mai performant, lista poate fi destul de lunga.

    Daca si tie iti plac masinile la fel de mult cum ne plac si noua, iar masina ta pare ca cere cateva upgrade-uri de bun augur, inceputul de an este perfect pentru o cosmetizare. De aceea, iata ce poti sa faci ca sa ii oferi un look nou masinii tale, cu piese auto de calitate si in cel mai scurt timp posibil.

    Exterior
    Cea mai vizibila schimbare pe care i-o poti oferi masinii tale, odata cu pasirea in 2018, vine din exterior. Ai o multime de zone de atins, de la jante la faruri, de la praguri la eleron. Vrei sa duci totul la un alt nivel si sa iti lasi prietenii cu gura cascata?

    Atunci este timpul pentru cea mai tare cosmetizare a masinii tale: vopseaua. Cauta pe net culori potrivite pentru stilul si forma autoturismului pe care il detii si nu mai astepta absolut nicio clipa. 2018 se anunta un an cu multa distractie si multe zile calde de vara, asa ca masina care va intoarce cele mai multe priviri in aceasta vara trebuie sa fie condusa de tine.

    Interior
    Lista este la fel de lunga si daca intram in masina pe care o conduci. Te-ai saturat de vechiul sistem audio? Boxele par sa nu mai emita cu aceeasi putere muzica ta preferata? E simplu, cumparat-ti chiar acum unul nou nout. Cat despre tapiterie, daca vrei sa faci acest pas, poti alege intre piele naturala si Alcantra.

    Fiecare tip de tapiterie are avantajele si dezavantajele ei, insa cu siguranta vor aduce un aer fresh in masina ta. Daca vrei sa dai o noua vopsea la exterior, ai grija sa asortezi nuanta caroseriei cu cea a tapiteriei. Daca esti inspirat si alegi mixul corect, ai cea mai tare masina din parcare.

    Sub capota
    Fii sigur ca primele saptamani din an te prind cu intreaga masina intr-o forma de zile mari. Afara se anunta o vreme numai buna de mers la munte, asa ca trebuie sa stii ca te poti baza pe ce este sub capota. De aceea, o verificare de inceput de an la un service autorizat nu strica niciodata.

    Plus ca poti sa iti comanzi rapid orice piesa auto vrei, de la un magazin online de piese auto, iar produsele comandate vor veni in cel mai scurt timp la tine acasa.

    Incepe anul 2018 in forta cu multa grija pentru masina ta. Schimbarile sunt intotdeuna binevenite, chiar si atunci cand vorbim de autoturismul personal. Daca esti un sofer pasionat si iti petreci mult timp conducand, sa investesti in propria masina este un lucru absolut normal.

    Totul trebuie sa fie bine pus la punct si fiecare piesa auto trebuie sa functioneze excelent. Insa orice imbunatatiri ai aduce masinii tale, pune intotdeauna siguranta ta pe primul lor, atunci cand esti la volan, cat si a celorlalti participanti la trafic.

    Sursa foto: pixabay.com

    Vizualizari: 3176
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »