rss

100 de soferi au ramas blocati cu masinile in camp dupa ce au urmat o ruta propusa de Google Maps

  1. 27/06/2019
  2. Tags: Google Maps
    Vezi toate fotografiile (1)

    Oricat s-ar investi in perfectionarea ei, tehnologia mai da si gres din cand in cand. Cel mai recent exemplu vine din Statele Unite ale Americii, acolo unde aproape 100 de soferi au ramas blocati in camp dupa ce au ascultat de Google Maps.

    Aplicatia, una dintre cele mai folosite de acest fel, a oferit o ruta ocolitoare spre aeroportul international din Denver, dupa ce o zona s-a supraaglomerat din cauza unui accident. Cei aproape 100 de conducatori auto au urmat acea ruta dar la scurt timp s-au trezit in mijlocul unui camp, unde ploaia transformase terenul intr-o mlastina.

    Dupa ce s-au impotmolit primii, ceilalti nu au mai avut ce face si au ramas la randul lor blocati.

    "Am vrut sa ajungem in 23 de minute in loc de 43, cum era pe ruta lunga, dar am ajuns cu rotile in noroi," a declarat unul dintre soferi pentru CNN.

    Google sustine ca drumul nu fusese marcat ca fiind privat si i-a indemnat pe soferi "sa urmeze legile locale, sa ramana atenti si sa ia cea mai buna decizie in timp ce conduc" pentru ca din diferite motive "pot aparea circumstante neprevazute" atunci cand se genereaza o noua ruta.

    Vizualizari: 1939
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »