rss

(Inca o) editie speciala Rolls Royce Phantom

  1. 02/06/2007
  2. Tags: Phantom, Rolls Royce, Silver Edition
    Vezi toate fotografiile (2)
    Din cand in cand, cel mai prestigios constructor britanic isi aduce aminte ca are de aniversat un moment important al istoriei sale, marcat automat prin lansarea unei serii limitate a uriasului Phantom.

    De data aceasta, momentul marcheaza 100 de ani de la nasterea numelui Silver Ghost, iar “cadoul” se numeste Phantom Silver Edition.

    In 1907, Silver Ghost (numit asa de managerul Claude Johnson datorita silentiozitatii sale in timpul deplasarilor) a marcat intrarea definitiva a produselor marcii in galeria celor mai luxoase si fiabile ale vremii, dupa ce unul din cele peste 6.000 de exemplare ce aveau sa fie produse pana in 1925 a batut recordul pentru cea mai lunga functionare non-stop a unui motor: 14.371 de mile (aproximativ 23.123 km), dupa ce a parcurs distanta Londra-Glasgow de 27 de ori.

    Azi, stra-stra-stra-stra-nepotul lui nu trebuie sa mai presteze asemenea demonstratii, insa trebuie sa dovedeasca in continuare ca este un vrednic urmas al inconfudabilei exclusivitati britanice. Ei bine, in afara de faptul ca doar 25 de oameni de pe aceasta planeta se vor bucura de serviciile acestei bijuterii, fiecare dintre acestia vor putea fi recunoscuti de toata lumea multumita in primul rand culorii speciale cu care este vopsita uriasa limuzina, numita Metallic Ghost Silver.

    Jantele de 21 de inch cu accente cromate si nelipsita statueta Spirit of Ecstasy definitiveaza un tablou desprins parca din marile petreceri de la Buckingham, insa nimeni nu va trai cu adevarat ce inseamna Rolls Royce daca nu va pune piciorul in habitaclu.

    In Phantom Silver Edition, trebuie sa iti alegi mai intai, una din cele doua culori disponibile pentru tapiteria din piele: rosu trandafiriu sau alb ca frisca.

    Extrem de fina (si de scumpa) in ambele ipostaze, aceasta este acompaniata de prezenta lemnului de palisandru (prezent oriunde ti-ai intoarce privirile), folosit inclusiv pentru fabricarea unei cutii de prezentare ce contine cheia de contact, doua brelocuri din argint masiv si un stilou editie speciala realizat de Conway Stewart, realizat de asemenea din argint masiv.

    Sir, your (special) car is ready…
    Vizualizari: 964