rss

"De banii aceia puteai cumpara un Bugatti". Cu cat s-a vandut cel mai opulent SUV din lume

  1. 09/10/2017
    Vezi toate fotografiile (8)

    La sfarsitul saptamanii trecute, Mercedes a scos la licitatie ultimul exemplar din seria Maybach G650 Landaulet. Asa cum era de asteptat, off-roader-ul german cu propulsie V12 si plafon retractabil s-a vandut pentru o suma record.

    A debutat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in luna martie si a fost produs intr-o serie limitata la numai 99 de exemplare. Fiecare dintre acestea a primit un sasiu cu doua punti portale si trei punti portabile, plus o motorizare cu 12 cilindri in V si doua turbine supradimensionate, de sase litri si 630 de cai putere.

    Subiectul principal al acestui material, noul Mercedes-Maybach G650 Landaulet se mai poate lauda, de asemenea, si cu doua scaune individuale pentru ocupantii locurilor, carora li se alatura un plafon retractabil din material textil. Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din meniu nici piele, lemnul, cusaturile contrastante sau tehnologiile de ultima generatie.

    Pretul off-roader-ului german a fost unul pe masura: putin peste 600.000 de euro in conditiile achizitionarii lui din showroom. Scos la licitatile in urma cu doar cateva zile, ultimul exemplar s-a vandut pentru o suma de aproape doua ori mai mare: 1.200.000 de euro sau cat sa iti ajunga pentru un Bugatti Veyron, faimoasa masina cu motor W16 si 1.001 cai putere.

    Conform informatiilor disponibile la acest moment, respectivul Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost achizitionat de un colectionar belgian - care, cel mai probabil, avea deja in colectie un Bugatti Veyron. Nu acest lucru conteaza insa in cazul de fata, ci faptul ca... absolut toti banii obtinuti din vanzare automobilului au fost donati in scopuri caritabile.

    Vizualizari: 2488
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »