rss

SsangYong Korando C200 ajunge in Romania

  1. 23/08/2011
  2. Categoria: Ssangyong
  3. Tags: korando c200, Ssangyong
    Vezi toate fotografiile (1)

    Romanii vor putea comanda noul SsangYong Korando C200, model disponibil pe piata locala prin intermediul New Kopel Car Import, divizia de importuri auto a New Kopel Group. Primele zece exemplare vor ajunge la finele lunii august, o parte fiind destinata drive-testelor.

    SsangYong Korando C200 a fost lansata atat cu transmisie manuala cat si automata, ambele in sase trepte. Modelul este este oferit atat cu tractiune integrala cat si 2x4, avand un consum combinat de 7,3L/100 km. Sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat in 10 secunde. O parte din primele zece Korando livrate vor fi destinate drive-testelor.

    Publicul va putea obtine toate informatiile legate de modelele SsangYong prezente pe piata din Romania, de ofertele speciale, incepand cu prima saptamana a lunii septembrie, atunci cand noul site www.ssangyong.ro va fi complet operational. Pana atunci insa, la adresa de Internet pot fi facute precomenzi, primele cinci beneficiind de un discount special de 15%.

    Livrarea masinilor aflate in stoc se va face imediat. In ceea ce priveste comenzile, perioada maxima de livrare este de trei luni.

    Vizualizari: 2888