rss

Brady, simply clever

  1. 14/11/2013
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: brady
    Vezi toate fotografiile (1)

    Brady Auto Center, dealer autorizat Škoda si Das WeltAuto, service autorizat Škoda si Volkswagen din Bucuresti, a decis cu entuziasm sa sustina performanta artistica pentru ca: „intotdeauna am privit dincolo de masina ca mijloc de transport si am cautat omul care conduce masina, care are grija de familia lui si care se bucura de viata. Si cum altfel ne putem bucura de viata decat gasind timp pentru suflet, corp si minte, spune Adrian Tomescu, director Brady: Simply clever, nu-i asa?”

    Premiera All’s Choir & Ballet de vineri, 8 noiembrie 2013, a umplut sala „Horia Lovinescu” a Teatrului „Nottara” cu spectacolul muzical „Click...pe voci! – Muzica lumii pe bulevard!”, sponsorizat de Brady Auto Center.

    Publicul a acceptat cu bucurie calatoria muzicala ce a legat tarmurile Americii Latine de Europa si Asia, a strabatut lumea din Mexic pana in Rusia, din Italia pana in Japonia, din Franta pana in Israel. Seniori si juniori deopotriva au animat sala „Horia Lovinescu”, arhiplina in zi de sarbatoare – Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil – pentru a (re)descoperi farmecul unor melodii din repertoriul universal, prezentate insa intr-o formula moderna, care a imbinat muzica cu dansul si teatralitatea.
    Eduard Tumagianian, renumitul solist roman de opera, stabilit in Germania, si-a exprimat incantarea pentru performanta artistica a corului. Alti doi cantareti de opera, Ionut Pascu si Madlene Pascu au subliniat calitatea si noutatea conceptului acestui spectacol.

    Clientii Brady care au participat la acest eveniment cultural au fost incantati de modul original de imbinare a mai multor stiluri muzicale – cor, dans si teatru – precum si de interesul pentru cultura a dealerului auto, Brady Auto Center.

    Prezenti la spectacol, liceenii de la Colegiul Greco-Catolic, „Timotei Cipariu” si de la Colegiul „Ion Creanga”, si-au exprimat surpriza de a asculta vocile de opera intr-o maniera sprintara, cu joc de scena, ca o lectie de muzica inedita.

    Piesele corale Cielito Lindo, Hava Nagilah sau Ochi Chyornyie, Kalinka si Katiusha au ridicat publicul in picioare, ca semn de apreciere a unui demers artistic profesionist si plin de vitalitate.

    Alaturi de membrii All’s Choir & Ballet au urcat si invitatii lor: soprana Daniela Vladescu, tenorul Liviu Indricau si cantaretul ecuadorian Wladimir Pesantes.

    Regia artistica a spectacolului a fost semnata de Diana Lupescu, coregrafia de   Beatrice Serbanescu, iar Viorica Petrovici a creat costumele.

    Membrii All’s Choir and Ballet sunt cantareti de opera cu experienta, care au concertat in tari precum Marea Britanie, Elvetia, Grecia, Ungaria, Spania, Olanda, Belgia, Israel, Coreea de Sud, Japonia, Thailanda.

    Fondatorul corului, Alin Manzat, afirma: „Bucuria de a canta trebuie mereu reinventata! Mi-am adunat prietenii si colegii si am format un cor in care vocea fiecaruia sa conteze - sa aiba chip si nume - si armonia grupului sa se imbogateasca din asta!”

    Spectacolul „Click...pe voci! – Muzica lumii pe bulevard!”, semnat All’s Choir & Ballet isi va gasi de acum locul pe afisul Teatrului „Nottara” in cadrul Programului „Seri de muzica si poezie”, initiat de institutia de cultura in stagiunea 2005 – 2006, care propune reprezentatii care imbina versul cantat cu cel rostit.

    „Credem ca publicul nostru are nevoie sa redescopere la teatrul nostru lirismul discret, acoperit de vacarmul pragmatismului cotidian“, spune criticul de teatru, Marinela Tepus, directorul Teatrului „Nottara”.

    Advertorial

    Vizualizari: 3301