rss

Seat IBL Concept, noua filosofie de design a spaniolilor

  1. 13/09/2011
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Concept, ibl, SEAT
    Vezi toate fotografiile (11)

    Seat prezinta la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul surpriza IBL, o sportiva care intra in segmentul nou creat al sedanurilor cu linii de coupe. Prototipul prefigureaza viitoarea directie de design a constructorului spaniol.

    Cu o lungime de 4,67 metri si o latime de 1,85 metri, Seat IBL a fost dezvaluit la evenimentul german si ofera o mica mostra a noii filosofii de design ce se va regasi pe modelele constructorului auto. Asadar, conceptul nu anunta un nou model in gama, ci doar ofera un preview asupra propunerilor ce ne asteapta.

    Seat IBL vine in completarea seriei de prototipuri care au creionat directia stilistica a producatorilor auto. Premergatoarea exemplarului prezentat la Frankfurt sunt electricul IBE si crossoverul coupe IBX.

    Exteriorul devine mai agresiv decat ne-am obisnuit, la acest rezultat contribuind LED-urile frontale ascutite, bosajele largi si jantele impunatoare de 21 de inch.

    La interior iluminarea este in trei culori, fiecare fiind corespunzatoare unuia dintre cele trei moduri de rulare: Sport, Efficiency siTravel. Propulsia este asigurata de un sistem hibrid plug-in ale carui specificatii sunt inca necunoscute.


    Vizualizari: 2551