rss

Seat dezvaluie noul city car Mii

  1. 03/10/2011
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: mii, SEAT, skoda citigo, vw up
    Vezi toate fotografiile (5)

    Ultimul, dar nu cel in urma, Seat a dezvaluit noul Mii, un model mini de oras, ce are la baza recentul Volkswagen Up, lansat la Frankfurt. Aceeasi platforma tehnica este utilizata si de Skoda Citigo, cea mai proaspata propunere a constructorului ceh.

    Prin lansarea noul model, spaniolii revin in segmentul A, dupa ce in anul 2005 Seat a scos din productie autoturismul Arosa. Acum, beneficiind de tehnologia grupului Volkswagen (arhitectura „New Small Family” - NSF), producatorul auto propune o varianta low-cost a noului Up.

    Masina va fi oferita cu doua niveluri de echipare, Chic si Sport, si va beneficia si de sistemul de franare automata „City Safe Drive”.

    Noul Seat Mii va veni cu aceeasi gama de motoare regasita si pe Skoda Citigo, si anume propulsorul 1.0 cu trei cilindri si doua versiuni de putere: 60 şi 75 CP. Consumul mediu variaza intre 4,2 si 4,7 litri/100 km.

    Seat Mii va fi lansat pe piata in anul 2012, la un pret aproximativ de 9.000 de euro, similar cu geamanul de la Skoda. Modelul ar putea fi oferit ulterior si intr-o versiune cu cinci usi.

    Vizualizari: 2574