rss

Directia Rutiera: actiune pentru prevenirea accidentelor in trafic

  1. 10/08/2010
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Trafic
    Vezi toate fotografiile (1)

    Directia Rutiera va desfasura o actiune preventiva pentru reducerea riscului rutier pe Drumurile Nationale 1,2,6 si 7, in perioada 10-14 august. Politistii vor avea in vedere viteza excesiva si depasirile neregulamentare, in trafic agomerat, unele dintre principalele cauze ale accidentelor pe aceste drumuri.

     

    Astfel, incepand de astazi, politistii vor actiona in trafic, pe D.N.1 (Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Alba-Iulia-Cluj-Oradea-Vama Bors) pentru cresterea gradului de siguranta rutiera. Actiunea va contina maine, pe D.N.2 (Bucuresti-Urziceni-Buzau-Focsani-Bacau-Roman-Tg.Frumos-Suceava-Siret), iar poimaine politistii vor fi prezenti din nou in trafic, pe D.N.6 (Bucuresti – Alexandria – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebes –Timisoara – Sannicolau Mare). De asemenea, in zilele de 13 si 14 august a.c., politistii vor actiona pe D.N.7 (Bucureşti-Gaesti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Nadlac).

     

    In aceasta perioada, pe langa prezenta activa in trafic, politistii vor folosi aparatura destinata supravegherii traficului si masurarii vitezei de deplasare a masinilor, multe urmand a fi amplasate chiar “in cascada” in locurile cu risc mare de producere a accidentelor rutiere.

    Vizualizari: 4441