rss

Seat nu va mai produce modelul Cordoba

  1. 22/10/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Cordoba, productie, SEAT, seat cordoba
    Vezi toate fotografiile (1)

    La o luna dupa ce oficialii Seat au anuntat ca productia modelului Toledo va fi oprita definitiv, spaniolii au pecetluit soarta inca a unui vehicul din gama sa. Este vorba despre Cordoba, care va mai fi produs doar pana la finele acestui an.

    Cu siguranta decizia de a nu mai construi un succesor pentru Cordoba va afecta vanzarile Seat pe anumite piete unde modelul avea succes, asa cum este cazul Rusiei, Cehiei si chiar a Mexicului.

    O prima consecinta a incetarii productiei lui Cordoba si Toledo, dar si a precedentei generatii Ibiza, o reprezinta scaderea capacitatii de productie la fabrica ibericilor de la Martorell, care va inregistra cel mai mic volum de munca din ultimii 15 ani. Singurele modele care vor mai fi produse la situl industrial de langa Barcelona vor fi noile Ibiza si Leon.

    Seat va lansa anul viitor noul Ibiza Sports Tourer (ST), versiunea break a hatchback-ului de succes, in timp ce spre sfarsitul lui 2010 va sosi noua generatie a monovolumului Alhambra. De asemenea, la inceputul lui 2011 va fi lansat noul citycar al producatorului spaniol.

    Vizualizari: 3128