rss

Renault reinvie brandul Alpine

  1. 09/11/2011
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Alpine, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a satisface apetitul din ce in ce mai evident pentru masinile sportive, Renault planuieste sa readuca in atentia publicului legendarul brand Alpine.

    Strategia de a reinvia simboluri ale trecutului pare sa fie o solutie din ce in ce mai populara printre constructorii auto. In ultimul timp au circulat zvonuri potivit carora secolul XXI ar putea primi un nou Ford Capri, un nou Opel Manta si, mai nou, o proaspata gama Alpine.

    Renault ia in calcul reinvierea marcii Alpine, informatie confirmata de nimeni altul decat Carlos Tavares, presedinte executiv al casei auto franceze. Primul model va fi o readaptare a unei Berlinette si ar putea fi prezentat publicului chiar in 2012.

    Potrivit oficialului Renault, marca anilor '50 isi va relua activitatea, iar in prezent se lucreaza la o serie de studii de fezabilitate. Odata ce va fi depasita aceasta etapa va fi luata decizia finala, dar nu mai tarziu de inceputul lui 2012.

    Francezii promit nu doar un model, ci o intreaga gama care sa surprinda in mod placut publicul. Primul produs care va sta sub umbrela Alpine va fi o reinterpretare moderna a celebrei Berlinette. La baza viitoarei sportive ar putea sta conceptul DeZir, lansat in 2010, la Salonul Auto de la Paris.

    Ulterior oferta va fi imbogatita in functie de reactia clientilor si pasionatilor auto.

    Vizualizari: 1774