rss

Renault Alaskan intra in Europa

  1. 31/08/2017
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Alaskan
    Vezi toate fotografiile (29)

    Initial dezvaluit in Columbia in 2016 si deja un succes al pietei Americii Latine, Renault ALASKAN incepe sa se vanda in Europa incepand din septembrie 2017. Renault Alaskan este produs in Spania, la Barcelona.

    Un adevarat comerciant

    Renault Alaskan este varul lui Nissan NP300 Navara. Este bazat pe aceeasi platforma si are acelasi motor diesel de 2.3 dCi twin-turbo de 160 sau 190 CP.

    Transmisia este asigurata de un sistem manual cu 6 trepte sau o cutie automata cu 7 trepte. In versiunea cu cabina dubla, pick-up-ul Alaskan are sistem de tractiune integrala nepermanent. Sunt disponibile trei moduri de actionare: tractiunea pe doua roti, regimul cu tractiune integrala(4H) sau regimul cu tractiune integrala pentru drumuri grele (4LO). In modul 4LO, soferul poate bloca diferentialului spate pentru a iesi din situatii dificile.

    Prezentarea interioara este eleganta. Alaskan ofera multe facilitati.

    Alaskan are ESP in versiunea de serie si un sistem de asistare la coborare, practica pe drumurile cu declivitate abrupta. Pick-ul Renault ofera o buna manevrabilitate datorita suspensiei spate cu cinci brate.
    Numeroase facilitati de confort

    Renault Alaskan dispune, de asemenea, de multe facilitati de confort, cum ar fi control automat al climei cu doua zone, scaune fata incalzite, un sistem multimedia cu conexiune GPS si Bluetooth si pornire fara cheie.



    Vizualizari: 1534