rss

Renault premiaza medaliatii de la JO 2016

  1. 04/11/2016
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault
    Vezi toate fotografiile (4)

    Renault Romania, in calitate de partener al Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), recompenseaza performanta medaliatilor de la Rio si le ofera autoturisme din editia limitata Olimpic, lansata in luna iulie a acestui an.

    Astfel, sportivii care au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara din acest an sunt premiati de Renault Commercial Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint primesc cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz primesc din partea Renault cate un Clio.

    Toate autoturismele fac parte din seria limitata Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentara si elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creata de specialisti din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti, pentru a celebra valorile olimpice si performanta sportivilor romani. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se incadreaza in standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP si beneficiaza de o echipare speciala, in functie de model, in care intra dotari precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, card “maini libere”.

    Hakim Boutehra, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat:  „Cand vine vorba de Jocurile Olimpice, Romania este cunoscuta ca fiind o echipa ambitioasa si dedicata, ce dovedeste la fiecare editie ca, oricare ar fi provocarile, este gata sa devina mai puternica, mai rapida si mai rezistenta, indiferent de sport. Suntem mandri sa oferim 16 vehicule Renault celor care au reusit sa cucereasca podiumul olimpic de la Rio 2016.”

    Nicu Vlad, presedintele interimar al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a adaugat: „Felicitam sportivii care au obtinut performante deosebite la Jocurile Olimpice din acest an si multumim companiei Renault pentru sustinere si implicare. Parteneriatul dintre COSR si Renault Romania este unul de lunga durata si reprezinta un real sprijin pentru Echipa Olimpica a Romaniei, pe masura eforturilor depuse de sportivii nostri pentru a ramane in elita mondiala.”
    Renault Romania este partener oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman incepand din anul 2011. In urma cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliati la editia din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate.

    Renault este in permanenta preocupat de inovatie si dezvoltarea unor motorizari bazate pe un downsizing de ultima generatie, care permite un consum redus de combustibil si pastreaza in acelasi timp un nivel excelent de performante tehnice si confort in utilizare. Performantele deosebite in aceasta directie se datoreaza noii game de vehicule, dar si succesului motorizarii Energy ce reduce consumul de carburant si emisiile de CO2, pastrand fiabilitatea, calitatea si durabilitatea modelelor din gama Renault.

    Vizualizari: 1196