rss

Renault lanseaza noul Koleos in Romania cu preturi incepand de la 30.500 euro cu TVA inclus

  1. 14/06/2017
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Renault
    Vezi toate fotografiile (3)

    Simultan in toata piata europeana, Renault lanseaza si in Romania noi Koleos. Laolalta cu noul Captur si Kadjar, noul Koleos completeaza cu success gama de crossovere a cosntructorului francez. Koleos este un SUV mediu, din segmentul D si este considerat varful din gama Renault.

    Noul Koleos imbina accentuat desginul si confortul interior. Pentru a crea premisele unei mai bune organizari a interiorului, dar si un spatiu extrem pentru pasageri, ampatamentul masoara 2,72 metri,  iar lungimea totala a masinii ajunge la 4,67 metri. De asemenea, cu raza de 289 mm la genunchi, scaunele din spate ofera cel mai bun spatiu in segment.  Noul Koleos  vine cu un portbagaj de 498 dm3 VDA (579 litri), iar prin plierea scaunelor din spate se poate obtine un volumul total de 1706 dm3 VDA (1795 litri).

    SUV 4x4 eficient si usor de utilizat

    Tehnologia ALL MODE 4x4-i a noului model a fost deja dovedita pe milioane de autovehicule ale Aliantei Renault-Nissan, vandute in intreaga lume. Acest sistem de transmisie integrala asigura monitorizarea constanta a aderentei, pentru a oferi tractiunea ideala in toate situatiile.

    Motorizare competitiva

    In oferta de comercializare gasim motorul diesel 2.0 dCi de patru cilindri si 16 valve, echipat cu un turbocompresor cu geometrie variabila, o sina de combustibil presurizat la 1600 bari si injectoare piezo-electrice. Acest motor dezvolta o putere de 175 CP (127 kW) la 3750 rpm si un cuplu de 380 Nm pe un interval de 2000 la 3000 rpm.
    Noul Koleos lucreaza cu la transmisia automata cu variatie continua a raportului de transmitere X-Tronic de la Nissan.  Aceasta transmisie automata este proiectata pentru a imbunatati manevrabilitatea si consumul in comparatie cu o transmisie automata

    Echipari si preturi

    In functie de nivelul de echipare, LIFE, ZEN sau INTENS, clientii pot alege tapiterie din textil sau piele, bare de plafon din aluminiu, card "maini libere", asistenta la parcare fata si spate, sistem R-Link 2 cu ecran tactil de 7", harta Europei, Bluetooth, radio digital. Pe versiunile de echipare superioare, noul SUV ofera jante din aliaj de 18'', faruri cu tehnologie LED Pure Vision, tapiterie din piele Riviera Noir Titane, Gris Platine sau Marron Sienne si ambianta luminoasa interioara, camera de marsarier si R-Link 2 cu ecran tactil de 8.7”, sistemul „Easy Park Assist” si sistemul audio Bose.



    Renault este in permanenta preocupat de inovatie si dezvoltarea unor motorizari bazate pe un downsizing de ultima generatie, care permite un consum redus de combustibil si pastreaza in acelasi timp un nivel excelent de performante tehnice si confort in utilizare. Performantele deosebite in aceasta directie se datoreaza noii game de vehicule, dar si succesului motorizarii Energy ce reduce consumul de carburant si emisiile de CO2, pastrand fiabilitatea, calitatea si durabilitatea modele din gama Renault.

    Vizualizari: 1114