rss

Renault Koleos Facelift, imagini si informatii oficiale

  1. 24/06/2011
  2. Tags: facelift, Koleos, Renault
    Vezi toate fotografiile (9)

    Dupa ce au “scapat” pe Internet primele doua imagini cu Renault Koleos Facelift, constructorul francez a publicat o serie de poze oficiale, precum si detalii privind gama de motorizari.

    La nivel stilistic avem de-a face cu o schimbare radicala, cel putin in partea frontala. Daca este de bun augur sau nu, este discutabil, insa clar nu se mai incadreaza in linia de design cu care ne-au obisnuit francezii.

    Calandrul este modificat complet, blocurile optice au fost rotunjite si oglinzile retrovizoare reimprospatate. La nivelul posteriorului nu sunt noutati notabile. Paleta de culori pentru caroserie ofera o noua nuanta Arancio Cayenne, in timp ce jantele din aliaj Austral pot fi in doua culori sau cu efect de diamant.

    Clientii pot alege intre doua versiuni de putere, de 150 si de 157 CP, ale propulsorului diesel dCi de 2,0 litri. Primul, cu tractiune fata, emite doar 148 grame de dioxid de carbon per kilometru, spre deosebire de versiunea anterioara, care avea un nivel al emisilor de 165 grame/km. In configuratia 175 dCi, emisiile au scazut de la 174 la 166 grame per kilometru.

    Sistemul de tractiune integrala Nissan nu a suferit nicio modificare. Noul Koleos Facelift cu echipare standard reuseste sa asigura un grad maxim de siguranta, fiind punctat cu 5 stele la testele EuroNCAP.

    Debutul va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt. Ramane de vazut daca aceste modificari vor mai creste putin pulsul unui model ce va iesi de pe piata intr-un viitor nu foarte indepartat.

    Vizualizari: 3092