rss

Renault Fluence facelift, imagini oficiale

  1. 01/11/2012
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: facelift, Fluence, Renault
    Vezi toate fotografiile (8)

    Renault a publicat primele fotografii oficiale cu noul Fluence facelift. Programat sa debuteze la Salonul Auto de la Istanbul, modelul beneficiaza de sistemul multimedia R-Link si o serie de noutati stilistice ce il aliniaza la noua filosofie de design a casei auto.

    Renault Fluence cu facelift va fi lansat la Salonul Auto de la Istanbul, alaturi de fratele sau, noul Clio Symbol. Autoturismul vine cu o serie de modificari de natura estetica ce au rolul de a-l alinia la noua directie de stil a producatorului auto. O alta noutate importanta este reprezentata de sistemul R-Link.

    Printre modificarile stilistice se numara un set nou de blocuri optice, lumini de zi cu LED-uri, o bara de protectie spate nou, o grila fata redesenata, pe care sta mandru logo-ul Renault supradimensionat. Totodata, caroseria prezinta insertii negre si cromate. In partea de spate nu au fost operate schimbari importante.

    Habitaclul se lauda cu un panou de bord cu afisaj digital pentru toate versiunile
    , iar tapiteria este realizata dintr-un material superior calitativ.

    Oferta de propulsoare este completata de noua unitate dCi Energy 130, care promite un consum mediu de numai 4,6 litri de carburant la suta de kilometri. Motorul 1.5 dCi de 110 CP va continua sa figureze in gama de motorizari, acesta fiind oferit si in compania transmisiei transmisiei EDC.

    Noutati sunt si la capitolul motorizari pe benzina, francezii de la Renault propunand o unitate de 1.6 litri cu 16 supape, care livreaza 115 CP. Propulsorul est oferit in compania unei transmisii X-Tronic CVT.

    Noul Renault Fluent facelift va fi produs tot la uzina Oyak din Bursa, Turcia, tot aici urmand a avea loc si debutul oficial. Salonul Auto de la Istanbul se va desfasura in perioada 2-11 noimebrie. Primele livrari vor avea loc in prima luna a anului viitor.

    Vizualizari: 5687